Tryggheten från läxhjälp – Min historia

Jag ska snart ta studenten och jag vill dela med mig om min historia genom “gymnasiets kamp”!

Jag har alltid haft en god inställning till skolan och vill gärna göra bra ifrån mig. Det har inte alltid varit lätt – men vad vore det om det alltid var det? Charmen men skolan är att det ibland är så mycket att göra att man inte hinner tänka att det är jobbigt och när man har mindre att göra så känns det otroligt skönt att vara ledig.

Jag började det naturvetenskapliga programmet och var först lite skeptisk då jag alltid har haft problem med matten. Men sen fick jag en privatlärare som fick mig att förstå att det var en självbild jag målat upp för mig: “Jag kan inte matte”. Ja, då är det klart att jag inte kan matte om jag säger så. Tillslut när man sagt det så många gånger blir det en del av en själv. Men som tur var så fick jag läxhjälp och kom ur spiralen! Nu ser jag mig som en person som kan matte och hjälper gärna andra. Utvecklingen jag gjort handlar inte bara om matten, utan den är mycket större än så! Det är en bild av livet jag målat upp om att man kan lyckas med precis vad som helst, bara man ger det lite tid och inte ger upp.

Jag rekommenderar absolut läxhjälp från smartstudies – tack för allt! Tack för matten, tack för självbilden!

Leave a Reply