Mårtenssons trafikskola i Helsingborg

Jag har tidigare skrivit om körkort och hur jobbigt det kan vara i början när man ska ta det. Och det är fullt förståeligt då jag själv vet hur påfrestande och tidsmässigt krävande det kan vara. En körskola som jag idag vill tipsa om för dig som bor i Skåne är Mårtenssons. Du hittar dem på en trafikskola i Helsingborg mitt i centrum, men även på andra orter i Skåne. Om du går till deras hemsida så ser du direkt på skärmen att de just nu erbjuder handledarutbildning för en otroligt låg kostnad. 99 kr per person, tidigare var det visst 300/person. Så en rejäl prissänkning för dig som ska ta körkort.

Jag hittade en trevlig video om Mårtenssons på YouTube som berättar mer vad dem gör.

Som du ser i klippet erbjuder de allt som en trafikskola ska göra och mer därtill med sin trevliga personal. Något som kanske kan vara intressant när våren börja närma sig och om du bor i Helsingborg är kanske att gå en MC skola på trafikskolan? Ja, dem hjälper dig även med MC kort till väldigt bra priser. Även för dig som ännu inte har åldern inne och vill ta mopedkörkort så erbjuder dem detta. Allt i ett paket helt enkelt. Så vänd dig till dem om du söker en vettig trafikskola. Det är min rekommendation till dig denna veckan. Nästa vecka kommer jag att tipsa om något helt annat som jag aldrig skrivit om 🙂

Leave a Reply