Ska ut och äta svensk husmanskost 1

Jag har flera ställen i Malmö som jag brukar ut och äta på. Både middag och till kvällsmat, men främst på helgerna då det annars kan bli dyrt. Jag försöker alltid att variera kosten så att jag äter nyttigt den ena dagen och andra dagen blir det något fetare :). En restaurang jag hört talas om tidigare ska servera väldigt god svensk husmanskost i Malmö, en av de bättre pratas det om. Restaurangen heter Söderbloms och ligger utanför stadens vallgrav. Kan även tänka mig att smaka på deras gåsamiddag som serveras under vissa årstider. Så det blir till att traska dit för att äta lite nyttig mat och gott kött. Men det är lätt värt det om man nu får bra mat där.

I morgon har jag andra planer, men dessa vill jag inte skriva om nu. För då har jag inget att skriva om i morgon när du besöker min personliga blogg igen. Men jag kan locka med att det har med min statistik att göra på bloggen 🙂

One comment on “Ska ut och äta svensk husmanskost

  1. Reply Björn Oct 25, 2012 14:44

    Varför inte äta italiensk mat istället för svensk? Det är en del kolhydrater i pasta och pizza, men det är fruktansvärt gott! Värt att testa istället för husman.

Leave a Reply